Naar de navigatie Naar de inhoud

Alle klantverhalen

Green Loan

OVG Real Estate en ABN AMRO realiseren de eerste gecertificeerde groene lening op vastgoedgebied. Met deze Green Loan van 80 miljoen euro krijgt ruim 50.000 m² leegstaand commercieel vastgoed een nieuwe bestemming.

Boutique Offices
 

New Tide

Stadsdeel Prins Alexander krijgt een nieuwe impuls door het project New Tide. In een gebied met veel leegstand krijgt het voormalig hoofdkantoor van NRC Handelsblad een duurzaam tweede leven.

Tweede leven voor kantoor in Prins Alexander
 

Zonnepark XXL

Zonnepark XXL is één van de grootste zonneparken van Nederland. Het is gevestigd op de motorparkeerplaats van het TT Circuit Assen en maakt zo optimaal gebruik van beschikbare ruimte. Ruim 21.000 zonnepanelen dienen als carport voor 14.000 motoren.

Zonnepark XXL
 

Geste Groep

Geste Groep kreeg de kans om in Den Haag het oude belastingkantoor bij het Hollands Spoor te transformeren naar een nieuwe bestemming. Het bedrijf ging zoek naar een partij die haar kon adviseren, kritisch kon meedenken en de plannen wilde financieren.

Geste Groep
 

Grieg Green

Als het aan Grieg Green ligt, neemt het aantal schepen dat volgens de schadelijke beaching-methode wordt gesloopt, steeds verder af. Het Noorse bedrijf koopt schepen en verkoopt deze aan sloperijen in Turkije en China waar ze op duurzame wijze worden ontmanteld. Met een groeifinanciering kreeg Grieg Green meer financiële ruimte om verder bij te dragen aan het verduurzamen van de scheepvaartindustrie.

Na de succesvolle overdracht van het betalingsverkeer, werd ABN AMRO hun huisbank. En investeerde H&S onder andere in een aseptische lijn
 

H&S Group

H&S Group is een internationale logistiek dienstverlener in vloeibare levensmiddelen. Het familiebedrijf stelt hoge eisen aan kwaliteit en voedselveiligheid. En is niet bang om hierin te investeren en zo processen te optimaliseren. Om nieuwe plannen in praktijk te brengen, besloot H&S om ABN AMRO als huisbank in de arm te nemen. H&S investeerde onder andere in een aseptische lijn, en startte met het leasen van vrachtwagens en containers.

Na de succesvolle overdracht van het betalingsverkeer, werd ABN AMRO hun huisbank. En investeerde H&S onder andere in een aseptische lijn

Vragen? Stel uw vraag
direct aan de juiste persoon.

Neem contact op.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube