Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhalen Groei

Ondernemingen met groei-ambities zoeken financiële oplossingen. En een gedeelde overtuiging dat hun plannen het bedrijf verder helpen. Bekijk de inspirerende verhalen van klanten die hun doelstellingen hebben gerealiseerd. Mede mogelijk gemaakt door onze sectorexpertise en financiële diensten.

 

Blink Uitgevers & Educatie

Gezien de kansen in de markt van digitale lesmethoden wilde Blink de verdere ontwikkeling van lesmethode versnellen. Zij was daarvoor op zoek naar aanvullende financiering. Ondanks dat Blink niet beschikte over een WBSO-verklaring, hebben wij de RVO weten te overtuigen van het innovatieve karakter van deze klant en deze investering.

 

Colours & Coatings

Colours & Coatings heeft een volledig assortiment verven, gereedschappen en diensten. Een belangrijke leverancier wilde de betalingsafspraken herzien. De oude afspraken waren 'niet meer van deze tijd'. Colours & Coatings kreeg de tijd dit te organiseren en wilde deze wijziging aangrijpen om zijn 'geldleverancier' uit te dagen.

 

Wessanen

Als Europees marktleider in biologische voeding wilde Wessanen meer inzicht in zijn geldstromen. Het bedrijf had op korte termijn een bijzondere Cash Management-oplossing nodig. Door complexe lokale betaalinstrumenten waren er in sommige landen heel specifieke eisen. Ook was er behoefte aan lokale aanwezigheid en ondersteuning.

Vragen? Stel uw vraag
direct aan de juiste persoon.

Neem contact op.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube