Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhalen Fusies en overnames

Voor een onderneming zijn een fusie of overname belangrijke gebeurtenissen. Het zijn complexe trajecten met veel vragen en onzekerheden. Advies op maat en professionele begeleiding zijn hierbij essentieel. Bekijk de verhalen waarin een fusie of overname heeft bijgedragen aan het realiseren van de bedrijfsstrategie. Deze bedrijven konden vertrouwen op onze deskundigheid en executiekracht. 

 

Refresco Gerber

Europa's grootste bottelaar van frisdranken en vruchtensappen, Refresco, wilde fuseren met Gerber Emig. Door deze fusie zouden klanten kunnen profiteren van schaalvoordelen en grensoverschrijdende dienstverlening. Om het complexe fusietraject te begeleiden, was Refresco op zoek naar een bank voor een strategische adviesrol.

Refresco
 

Nidera

Nidera is een internationale producent, handelaar en leverancier van landbouw- en bio-energieproducten en diensten. Het bedrijf had de ambitie om uit te groeien tot een wereldwijde speler en zocht daarom een strategisch partner om gezamenlijk te investeren. Mede door onze uitgebreide sectorkennis werd die gevonden in China.

Video over de samenwerking tussen Nidera en ABN AMRO
 

True

True is één van de meest vooraanstaande Nederlandse leveranciers van Managed Hosting & Cloud Services voor de zakelijke markt en onderdeel van Broad Horizon, een investeringsmaatschappij. Begin 2014 benaderde Rudolf Meijer, de directeur van Broad Horizon ons. Hij gaf aan dat zij branchegenoot Multrix wilden kopen.

Sterke basis voor cloud-diensten

Vragen? Stel uw vraag
aan de juiste persoon.

Neem contact op

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube