Naar de navigatie Naar de inhoud

Deal-informatie H&S Group

Over H&S

H&S timmert al sinds 1946 aan de weg. De internationale vervoerder verscheept vloeibare levensmiddelen, reinigt containers, verzorgt (koude) opslag én mengt vruchtensappen. Door het geautomatiseerd aansturen van goederenstromen, krijgt de transporteur producten snel op plaats van bestemming. Over asfalt, per spoor en boot. Dit alles levert een unieke combinatie van activiteiten op, waardoor H&S zich in de kijker van grote opdrachtgevers speelt.

 

Behoefte van H&S

Voedselveiligheid is allesbepalend. Klanten en consumenten stellen hoge eisen. En de overheidsvoorschriften zijn streng. Het waarborgen van kwaliteit telt zwaar voor H&S. Niet voor niets dat processen tot in de puntjes zijn geregeld. Dit doet het bedrijf door flexibel te zijn en te investeren. Zo ook in een aseptische lijn voor de verpakking van vruchtenconcentraten om producten onder steriele condities af te vullen. Om dit te realiseren ging H&S op zoek naar een gesprekspartner die hun markt en strategie verstaat. En die bereid is in een ondernemende onderneming te faciliteren.

Onze aanpak

Voordat H&S overstapte naar ABN AMRO als huisbank, hadden we al een paar jaar proactief contact met het familiebedrijf. Na de succesvolle overdracht van het betalingsverkeer en overname van garanties, helpen wij nu hun internationale ambitie te realiseren. Dankzij onze sectorkennis weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen. Het bedrijf levert kwaliteit, en is niet bang om te investeren. We financierden hun werkkapitaal, en maakten de aseptische lijn mogelijk. Met het leasen van containers en vrachtauto's, kunnen we daarnaast in hoge mate bevoorschotten. Zo kan H&S nu een hogere kwaliteit leveren en blijft de voedselveiligheid gewaarborgd.

Meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact op met een expert bij u in de regio.

Bel uw regiodirecteur

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube