Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal Grieg Green

“ABN AMRO wist precies wat we nodig hadden om ons bedrijf te laten groeien. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ABN AMRO het duurzaam recyclen van schepen hoog op de agenda heeft staan.”
Petter Heier, CEO Grieg Green.

 

Het is triest, maar waar: de meeste schepen worden op stranden in ontwikkelingslanden op rigoureuze en zeer vervuilende wijze gesloopt. Deze beaching-methode is enorm schadelijk voor zowel het milieu als de slopers. Grieg Green biedt een duurzaam alternatief. Dit Noorse bedrijf koopt schepen van scheepseigenaren en verkoopt ze aan gecontracteerde recyclingwerven in Turkije en China. Daar worden de schepen op een milieuverantwoorde wijze gesloopt. Om meer impact te hebben wil Grieg Green groeien. Daarom zochten zij een bank die groei mogelijk kan maken.

Video over de samenwerking tussen Grieg Green en ABN AMRO

Corporate Lending

Zoekt u een betrouwbare partner die uw kredieten kan structureren en arrangeren? Of leningen die aansluiten op uw werkkapitaalbehoefte of investeringsplan? Ontvang kredietadvies op maat.

Cash & Liquidity Management

Voor een internationale cash management-structuur die zorgt voor een snelle, veilige en efficiënte afhandeling van transacties, gecombineerd met inzichtelijke rapportages.

Vragen? Stel uw vraag
direct aan de juiste persoon.

Neem contact op.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube