Naar de navigatie Naar de inhoud

Deal-informatie DVM

Over DVM

Dijkhuis Vastgoed Management (DVM) bouwt en exploiteert eigen vastgoed, met name in de regio Amsterdam. Het herontwikkelen van bestaande gebouwen zien zij als hét ultieme voorbeeld van duurzaamheid. Het gaat dan vaak om gebouwen met een uniek karakter. Dit geeft hun projecten een bijzondere uitstraling.

Behoefte DVM

Een uitzonderlijke kans deed zich voor op het moment dat 11 leegstaande kantoorpanden op de grachtengordel in Amsterdam in één keer te koop werden aangeboden. Voor de herontwikkeling van deze panden was DVM op zoek naar een partij die mee wilde denken en het vertrouwen gaf door hier gezamenlijk in te willen stappen.

 

Aanpak en oplossing

ABN AMRO is vanaf het begin enthousiast geweest over de mogelijkheden van deze 11 panden. Er is een continue dialoog met DVM geweest over de precieze invulling van de herontwikkeling. Om deze unieke transformatie mogelijk te maken hebben wij een projectfinanciering verstrekt. Wij vinden het belangrijk om duurzame ontwikkeling in vastgoed te ondersteunen. Hergebruik van bestaande gebouwen is hiervan een mooi voorbeeld. De panden die er al eeuwen staan, is door deze renovatie een nieuw leven ingeblazen en zijn klaar voor de toekomst.

 

Relevante factoren


  • DVM heeft bewust gekozen om het risico te spreiden door de panden te transformeren in een hotel en kantoorpanden.

  • Het Waldorf Astoria is het nieuwste 5-sterrenhotel in Amsterdam.

  • Huurders Rituals en Brown Forman hebben hier hun (Europese) hoofdkantoor gevestigd.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube