Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal Diaconessenhuis Leiden

"In onze relatie met onze huisbank verwachten we veel meer een strategische relatie. En die hebben we gevonden met ABN AMRO", aldus Mark de Jong, lid Raad van Bestuur Diaconessenhuis Leiden*.

 

De zorgmarkt is sterk in beweging. De overheid trekt zich terug en verzekeraars vergroten hun grip. Ziekenhuizen worden geconfronteerd met een verhoogd risicoprofiel. Het financieren van de bedrijfsvoering wordt daarmee lastiger. Het Diaconessenhuis Leiden ging daarom op zoek naar een partij die deze ontwikkelingen begrijpt, op strategisch niveau meedenkt en innovatieve oplossingen biedt. 

*Sinds 1 januari 2015 is het Diaconessenhuis gefuseerd met Rijnland Zorggroep en gaat verder onder de naam Alrijne Ziekenhuis.

Slagkracht in de zorg

ABN AMRO Lease

Wilt u investeren in bedrijfsmiddelen zonder dat dit beslag legt op uw werkkapitaal? Met lage maandlasten en behoud van liquiditeit, flexibiliteit en betaalgemak? ABN AMRO Lease biedt dan uitkomst.

SEPA-incasso

Bent u op zoek naar een veilige, efficiënte en feilloze afhandeling van uw SEPA-incasso's? Gecombineerd met inzichtelijke rapportages? U kunt van ons een op maat gesneden cash management oplossing verwachten.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact op met Public Sector Clients.

030 - 232 76 11

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube