Naar de navigatie Naar de inhoud

Klantverhaal Colours & Coatings

Over Colours & Coatings

Colours & Coatings heeft een volledig assortiment verven, applicatiegereedschappen en diensten waaronder product- en kleuradvies, werkbegeleiding en cursussen. Klanten kunnen rekenen op een hoog serviceniveau. Zoals leveringen binnen 24 uur. Colours & Coatings is gespecialiseerd in het 'op maat maken' van producten. Dat betekent dat zij het product kunnen leveren in iedere gewenste kleur, glansgraad en droging. Hun team van vakkundige medewerkers staat hiervoor garant.

 

Jan Willem Logtmeijer, directeur/eigenaar:

'ook ABN AMRO is een schakel om succesvol te zijn'

Jan-Willem Logtmeijer
jwlogtmeijer@coloursencoatings.nl
053-476 36 00

Bekijk hoe Colours & Coatings hun kasstromen opnieuw hebben afgesteld
 
colours & coatings etiket op blik

Colours & Coatings' behoefte

Een belangrijke leverancier wilde de betalingsafspraken herzien. De oude afspraken waren 'niet meer van deze tijd'. Colours & Coatings kreeg ruim de tijd dit te organiseren en wilde deze wijziging aangrijpen om zijn 'geldleverancier' uit te dagen. Zij was op zoek naar een partij die haar werkkapitaal kon financieren. Colours & Coatings wilde in geen geval haar debiteuren in problemen brengen door haar betalingstermijn te verkorten.

 

Onze aanpak

De uitdaging was om inkomende en uitgaande kasstromen beter op elkaar af te stemmen. Samen met ABN AMRO Commercial Finance is gekeken naar de gehele kasstroom van Colour & Coatings.  Dat leidde er toe dat alle betalingstermijnen van debiteuren en crediteuren kritisch zijn beoordeeld.

colours & coatings computerscherm
 

Onze oplossing

Met Colours & Coatings hebben we een overeenkomst gesloten voor de financiering van haar debiteuren. Dit houdt in dat zij de afspraken met haar belangrijke leveranciers kan nakomen en dat de te ontvangen betalingen optimaal zijn afgestemd op de betalingsverplichtingen.

 
Lennart Bos

Betrokken Relatiemanager Lennart Bos:

'Samen onderzoeken met een ondernemer hoe ik toegevoegde waarde kan leveren voor zijn bedrijf. Als dat duidelijk is, kunnen we vervolgens samen werken aan een goede oplossing voor beide partijen. Een goede balans in entrepreneurschap en risicobewustzijn is wat voor mij er toe doet.'

Lennart Bos, Relatiemanager Bedrijven Twente
Mobiel: 06 - 303 380 61
lennart.bos@nl.abnamro.com
nl.linkedin.com/in/lennartbos

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube